Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Izola  /  Hotel Mirta

<< Nazaj

Hotel Mirta ****

Morova ulica 6a, Izola


Hotel ima 43 dvoposteljnih sob, ki imajo možnost enega ali dveh dodatnih ležišč, ter za petične okuse tudi predsedniško suito. V hotelu je tudi Wellness in Spa center.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Hotelsko naselje San Simon - Simonov zaliv v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum iz rimskih časov. V malem mestu z bogato zgodovino, lepo arhitekturo in ljudmi, ki imajo Izolo radi. Zato se gosti z veseljem vračajo. San Simon resort je skupno ime za hotel Haliaetum, hotel Mirta ter depandanse Korala, Perla, Palma, Sirena in Park, ki skupaj ponujajo 225 sob.

Gostom je na voljo:
- Osrednja recepcija v hotelu Haliaetum
- Aperitiv bar v hotelu Haliaetum
- Glavna restavracija San Simon
- Več seminarskih prostorov
- Frizerski salon
- Bazen z morsko vodo temperature 30 °C
- Wellness in Spa center v hotelu Mirta
- Neposreden dostop do plaže
- Igrišče za mini golf.

San Simon - Wellness & Spa Mirta
Zeliščna savna, suha finska savna, infrardeča savna, rimska parna kopel, mokra jama, tepidarium, whirlpool, nega rok in nog, nega telesa, ter nega obraza in dekolteja, depilacija.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Vrt   Masaže   Parkirišče   Restavracija   Savna   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 43
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 137 km (Ljubljana)
15 km (Portorož)
Razdalja do plaže 100 m
Razdalja do centra mesta 1,2 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2018 MAiS d.d. All Rights Reserved.