Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Kranj  /  Hotel Creina

<< Nazaj

Hotel Creina ***

Koroška cesta 5, Kranj


Hotel je v centru mesta Kranj. Skozi stoletja se je ime mesta Kranj spreminjalo; tako zasledimo imena Carnium, Creina, Chreinberg. Po enem je poimenovan tudi hotel "Creina".  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Hotel Creina je bil zgrajen leta 1970 po načrtih arhitekta prof. Edvarda Ravnikarja kot eno njegovih avtorskih del. Razglašen je bil za zgodovinsko-kulturni spomenik.
Lastnosti:
 Bar   Casino   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Frizerski salon   Parkirišče   Restavracija   Sobna postrežba   Trgovina z darili   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Minibar   Telefon   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 87
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 7 km
Razdalja do smučišča 17 km
Razdalja do centra mesta v središču
Razdalja do javnega prevoza 1 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.