Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Ankaran  /  Rezidenca Ortus

<< Nazaj

Rezidenca Ortus 

Jadranska cesta 86A, Ankaran


Rezidenca OrtusRezidenca Ortus
Rezidenca OrtusRezidenca Ortus
Rezidenca Ortus
Popolnoma prenovljen butični hotel Rezidenca Ortus se nahaja na lepi in mirni lokaciji v obmorskem mestu Ankaran. Uživajte v idiličnem hotelu in si privoščite le najboljše.

Spletna stran hotela:
https://www.rezidencaortus.si/  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 27. 01. 2021 - 28. 01. 2021
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Popolnoma prenovljen butični hotel Rezidenca Ortus, oddaljen od morja le 250 m se nahaja na čudoviti in mirni lokaciji v obmorskem mestu Ankaran in je le 5 km oddaljen od italijanskega mesteca Milje. V idilični naravi slovenske Istre ponuja nepozaben oddih ter prestiž in ekskluzivnost, ki združuje luksuz in intimo izjemnega bivanja.
Mesto Ankaran, ki slovi po blagodejni klimi, kjer vonjave morja in borovcev pozitivno vplivajo na zdravje, navdušuje z romantičnimi sprehajališči med oljčnimi nasadi in vinogradi ter lepimi plažami, vse potapljače pa očara pestra zakladnica morske narave.
Butični design hotel, primeren za vse, ki ljubite mondeno udobje in zasebnost, se ponaša s 4 senior suitami, 2 junior suitami in 20 sodobno opremljenimi sobami, vse opremljene tudi s klimo, TV in brezplačnim wi-fi. Nastanitev nudi nepozaben oddih v objemu neokrnjene narave ter sprostitev in mir, stran od mestnega vrveža. V senci hotelske terase lahko uživate ob srkanju vaše najljubše pijače ali pa se le predajate zvokom čudovite narave in poskrbite za relaksacijo in notranji mir.
Rezidenca Ortus, ki nudi brezplačno parkirišče, je odlična izhodiščna točka za vse kolesarje in pohodnike, ki radi uživajo v barviti pokrajini slovenske Istre. Območje nastanitve ponuja vse, od kratkih sprehodov, do zahtevnejših tur po pobočjih zelene narave.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 26
Število postelj: 32

Moderno opremljene sobe, ki vsebujejo TV, klimo, minibar, sef, kopalnico s tušem, brezplačni WiFi, sušilec za lase, higienični set, kopalno kapo, vrečko za umazano perilo
Informacije o lokaciji
Razdalje:
" title="Razdalja do letališča" alt="Razdalja do letališča"/> 33,34 km (Ronchi Dei Legionari)
" title="Razdalja do plaže" alt="Razdalja do plaže"/> 550 m
" title="Razdalja do avtoceste" alt="Razdalja do avtoceste"/> IT RA13, SI A1
" title="Razdalja do nakupovalnega središča" alt="Razdalja do nakupovalnega središča"/> 1 km
" title="Razdalja do centra mesta" alt="Razdalja do centra mesta"/> 1 km
" title="Razdalja do javnega prevoza" alt="Razdalja do javnega prevoza"/> Avtobus
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.