Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Notranjska  /  Hoteli Postojna  /  Hotel Jama

<< Nazaj

Hotel Jama 

Jamska cesta 28, Postojna


Le nekaj deset metrov od vhoda v Postojnsko jamo se nahaja v celoti prenovljen hotel Jama, v sklopu Parka Postojnske jame je na voljo parkirišče za avtodome, le 500 m oddaljeni, v središču Postojne, pa se nad restavracijo Proteus nahajajo novozgrajene sobe in apartmaji.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V celoti prenovljen hotel Jama**** s svojimi 80 dvoposteljnimi sobami nudil udobje sodobne namestitve in mirno okolje za počitek.

V celoti prenovljen Hotel Jama, ki se nahaja v osrčju Parka Postojnske jame, pomeni najboljšo izbiro za obiskovalce svetovnih znamenitosti Postojnske jame in Predjamskega gradu. Vseh 80 dvoposteljnih ali povezanih sob z lastno kopalnico ponuja udobje in počitek obiskovalcem, ki se bodo odločili na svoji poti ustaviti le za eno noč in tudi takim, ki ga bodo izbrali za daljši del svojih počitnic.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Parkirišče   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 80
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 74 km
Razdalja do centra mesta 1 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.