Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Kranjska Gora  /  Suite Hotel Klass

<< Nazaj

Suite Hotel Klass ****

Bezje 14, Kranjska Gora


Suite Hotel Klass je novi luksuzni hotel v Kranjski Gori, ki zahtevnim domačim in tujim gostom prinaša posebno sožitje med kakovostjo bivanja in lepoto narave v tej nadvse priljubljeni slovenski turistični destinaciji.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Hotel nudi svojim gostom razvajanje v izbrano opremljenih suitah, apartmajih in sobah, s kongresnimi storitvami pa poslovnim strankam tudi odlično okolje za najrazličnejše poslovne dogodke.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 24
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 66 km
Razdalja do smučišča 1,2 km
Razdalja do centra mesta 1,3 km
Razdalja do javnega prevoza 22 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.