Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Laško  /  Hotel Hum Laško

<< Nazaj

Hotel Hum Laško ***

Trg Svobode 1, Laško


Hotel Hum*** velja za mestni hotel z dolgoletno tradicijo. Nahaja se v centru Laškega, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Lokacija omogoča številne možnosti pohodništva, obiske znamenitosti v Laškem in okolici, wellness turizma Thermane Laško. Urejene so kolesarske in tematske poti.

Sobe so lično urejene, vsebujejo vse, kar na vašem oddihu ali poslovni poti potrebujete. V 28 sobah je na voljo TWC, sušilec za lase, mini bar, telefon, LCD TV, klima in brezžično internetno povezavo.

Okusni hrani, s poudarkom domačnosti, se pustite razvajati v restavraciji hotela. Restavracija, namenjena dobrim zabavam, srečanjem, obletnicam, poroka, plesnim prireditvam,itd., sprejme do 150 gostov. Tematski večeri, plesno in glasbeno obarvani, vabijo!

Naša pivnica je edina v Sloveniji, ki ponuja nefiltrirano Laško pivo, varjeno po starodavnem receptu.

Iz naše kavarnice Cafe Aina pa vsako jutro omamno diši po jutranji kavici, sveže pečenih rogljičkih. Vabljeni na popoldansko martinčkanje na teraso hotela, kjer se lahko brezskrbno prepustite sončnim žarkom, vaši malčki pa se poigrajo v igralnem kotičku naše terase.

V sodelovanju z okoliškimi ponudniki, je naša ponudba še bolj raznolika.
Lastnosti:
 Bar   Kongresne dejavnosti   Parkirišče   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 28
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 85 km
Razdalja do avtoceste 11 km
Razdalja do javnega prevoza 300 m
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.