Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Piran  /  Hotel Piran

<< Nazaj

Hotel Piran ****

Stjenkova ulica 1, Piran


V hotelu Piran že nestrpno pričakujemo tople sončne dni in naše obiskovalce vabimo, da nas obiščejo v naših prenovljenih kapacitetah.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Za vaš nemoten počitek odpiramo 14 prostornih suit, 70 udobno opremljenih dvoposteljnih in 4 enoposteljne sobe s štirimi zvezdicami. Najzahtevnejšim gostom oddih ponujamo tudi v prestižnem predsedniškem apartmaju, ki vas bo razvajal z lastnim jacuzzijem na terasi.

Vaš oddih bo v edinstevno doživetje spremenila tudi sveža ponudba številnih dejavnosti. Pri nas boste lahko uživali v savni, rekreacijskem kotičku in knjižnici, ali se v toplih sončnih žarkih greli na ležalnikih hotelske plaže.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Kongresne dejavnosti   Fitnes   Kajenje ni dovoljeno   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 89
Število ležišč: 212

Dodatno:
- balkon imajo samo sobe s pogledom na morje
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 148 km (Ljubljana)
83 km (Ronchi)
Razdalja do plaže 0 m
Razdalja do avtoceste 18 km
Razdalja do nakupovalnega središča 50 m
Razdalja do smučišča 143 km (Cerkno)
Razdalja do centra mesta v središču
Razdalja do javnega prevoza 20 km (Koper)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.