Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Portorož  /  Grand Hotel Portorož

<< Nazaj

Grand Hotel Portorož *****

Obala 33, Portorož


Ekskluziven hotel s petimi zvezdicami v samem središču Portoroža, tik ob morju, ponuja svojim gostom vse udobje hotela petih zvezdic.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Hotel je prežet z mediteranskim značajem, neponovljivim šarmom in prepoznavnim temperamentom. Svojo mrežo gostoljubja plete s posluhom za podrobnosti, z nasmehom, sproščenostjo in domiselnostjo.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Frizerski salon   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Trgovina z darili   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 185 + 13 apartmajev
Število ležišč: 396
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 141 km (Ljubljana)
77 km (Ronchi)
Razdalja do nakupovalnega središča v bližini
Razdalja do centra mesta v središču
Razdalja do javnega prevoza 16 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.