Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Ljubljana  /  Hostel Celica

<< Nazaj

Hostel Celica *

Metelkova ulica 8, Ljubljana


Vodilni svetovni založnik popotniških vodičev Lonely Planet je ljubljanskemu hostlu Celica, ki deluje v prenovljenih prostorih nekdanjih zaporov, podelil laskavi naziv "hippest" hostel na svetu. Hostel naj bi po ocenah Lonely Planeta ponujal najbolj zanimivo nastanitveno možnost za mlajše popotnike.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Hostel Celica se je zaradi svoje nenavadne zaporniške arhitekture uvrstil še v kategorijo najbolj nenavadnih nastanitev. Tudi zaradi tega je hostel Celica postal ljubljanska znamenitost, ki se lahko pohvali z eno najboljših zasedenosti sob v Sloveniji. Hostel Celica je nastal z umetniško prenovo nekdanjega zapora. V prvem nadstropju se nahaja 20 unikatnih celic z ohranjanimi rešetkami na vratih in oknih. V drugem nadstropju pa 7 vecposteljnih sob. Pogoj za popolno doživetje Celice je torej 20 nočitev, vsako noč v unikatni umetniški celici.
Lastnosti:
 Bar   Invalidom prijazno   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Kapacitete:
Število sob: 29
Število ležišč: 90
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 26 km
Razdalja do centra mesta 1,7 km
Razdalja do javnega prevoza 1,3 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2018 MAiS d.d. All Rights Reserved.