Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Domžale  /  Ambient hotel

<< Nazaj

Ambient hotel ***

Aškerčeva ulica 6a, Domžale


Ambient hotelHotelska terasa
Ambient hotelAmbient hotel
Ambient hotelAmbient hotel
Ambient hotelAmbient hotel
Ambient hotel se nahaja v mirnem zelenem okolju, na pragu Ljubljane. S svojo lego in dostopnostjo ostaja idealna lokacija za poslovne kot tudi individualne goste. Hotelske kapacitete (70 sob, od tega 30 enoposteljnih in 40 dvoposteljnih sob) omogočajo namestitev več turističnih skupin in individualnih gostov hkrati. Hotel poleg nočitev ponuja tudi najem konferenčne dvorane in piknik prostora za zaključene družbe. Hotelska recepcija je odprta 24/7, hotelski bar ravno tako obratuje vse dni v tednu. Salon tajskih masaž ThaiNan znotraj hotela nudi kakovostne masaže ter možnost uporabe jaccuzija in savne. Pred hotelom je gostom na voljo veliko brezplačno parkirišče.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 14.12.2019 - 15.12.2019
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Ambient hotel je eleganten 3* hotel v Domžalah s 70 sobami v zelenem in mirnem predmestju slovenske prestolnice. Hotel se nahaja na idealni lokaciji v bližini Ljubljane in ljubljanske obvoznice, ki zagotavlja hitro povezavo do centra mesta, letališča Jožeta Pučnika ter drugih turističnih destinacij in znamenitosti v Sloveniji (Bled 53 km, Postojna 70 km, Kamnik - Velika Planina 40 km, Ljubljana 16km).
Ambient hotel je odlična lokacija za poslovneže, turistične skupine ter individualne goste, kateri si želijo iz strateške točke ogledovati celotno državo.
Hotelske sobe so klasično opremljene, različnih kategorij (economy in comfort), tako da bo vsak gost našel primerno nastanitev skladno s svojimi željami in pričakovanji. Vse sobe so klimatizirane. Da bo bivanje naših gostov v hotelu res udobno smo uporabili le najboljše materiale, očem prijetnih barv. Gostom nudimo zasebnost, veliko brezplačno parkirišče pred hotelom ter brezžični internet, ki je na voljo v celotnem objektu. Prav tako se že vrsto let ponašamo s prijaznim in ustrežljivim osebjem ter dobro storitvijo za primerno ceno.
Dodatna vrednost hotelu je konferenčna dvorana, ki v kino postavitvi sprejme do 70 oseb. Možne so tudi drugačne oblike postavitve. V poletnih mesecih je za hotelom na voljo delno pokrit piknik prostor za zaključene družbe. Lobby bar v pritličju hotela nudi domače vzdušje in kvalitetno postrežbo toplih in hladnih napitkov. Odprt je vse dni v tednu. Zadnja terasa s pogledom na manjši potok je idealna za sprostitev po napornem dnevu.
Prijava v hotel je možna od 14:00 dalje, odjava iz hotela do 11:00. Hotelska recepcija je odprta 24 ur vse dni v letu.
Vsi zaposleni v Ambient hotelu si prizadevamo gostom nuditi edinstveno in nepozabno doživetje, začenši s toplim in prijetnim sprejemom pa vse do enostavne in hitre odjave. Veselimo se vašega obiska.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 70
Število postelj: 140
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 20 km
Razdalja do avtoceste 3 km
Razdalja do nakupovalnega središča 1 km
Razdalja do smučišča 22 km
Razdalja do centra mesta 22 km
Razdalja do javnega prevoza avtobusna in železniška postaja 1,5 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.