Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Cerkvenjak  /  Domačija Firbas

<< Nazaj

Domačija Firbas ****

Cogetinci 60, Cerkvenjak


V Slovenskih goricah, v vasici Cogetinci, se nahaja Domačija Firbas, ki goste pozdravlja z več kot petnajstletno tradicijo. Domačija spada tudi v Evropsko mrežo Hiš s tradicijo.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Pri Firbasovih lahko prespite v sobah ali pa kar na seniku, podnevi pa si lahko izposodite kolesa, igrate odbojko na mivki, nogomet na manjšem travnatem igrišču, namizni tenis, se pomerite v streljanju z lokom ali pa preprosto uživate v senci pod orehom. Če želite pa ste lahko prisotni tudi pri vsakdanjih kmečkih opravilih; v hlevu imajo svinje, govedo, kokoši, zajce, ovce, kozo in konje, ki jih je ob spremstvu gospodarjev tudi možno jahati.

Okolica ponuja obilo možnosti za sprehode po okoliških travnikih, gozdovih in vinogradih ali pa za enodnevne izlete. Pot vas bo vodila do bližnjih jezer, termalnih kopališč, gomil in ostalih znamenitosti. Znanih je več kot 10 mineralnih vrelcev, vreden ogleda pa je tudi znameniti grad Negova ob Negovskim jezeru. Na ogled in krajši potep pa seveda vabijo tudi bližnja mesta in kraji kot so Cerkvenjak, Stara gora, Ptuj, Maribor, Ljutomer, Gornja Radgona, Radenci, Lenart in Murska Sobota.
Lastnosti:
 Vrt   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
- sobe: 1 dvoposteljna, 5 troposteljnih, 2 štiriposteljne
- apartmaja: za 4 in za 3 osebe
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 40 km (Maribor)
Razdalja do avtoceste 3,5 km
Razdalja do centra mesta 22 km (Ptuj)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.