Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Radovljica  /  Penzion Kovač, Radovljica

<< Nazaj

Penzion Kovač, Radovljica ***

Langusova ulica 71, Radovljica


Penzion Kovač, RadovljicaPenzion Kovač, Radovljica
Penzion Kovač, RadovljicaPenzion Kovač, Radovljica
VhodPenzion Kovač, Radovljica
RecepcijaBalkon
SavnaProstor za sprostitev
JacuzziMinibar
Penzion Kovač leži v lepem predelu mesta Radovljice, v vasi Predtrg, blizu gozda, 600 m oddaljen od nakupovalnega centra Spar.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 21.08.2019 - 22.08.2019
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
V Penzionu je 11 sob (33 ležišč). Vse so opremljene s kopalnicami, mini-barom, TV priključkom (mednarodni programi), internetnim priključkom, sefom, klimo. Ponudba obsega zbirko ekoliških izdelkov kmetije Kovač, veliko sprostilnih aktivnosti v prostoru za wellnes. Uredimo Vam prevoz iz bližnjih letališč in krajev v Sloveniji in tujini. Z veseljem vam bomo posredovali vse podrobne informacije in pomagali organizirati vaše bivanje v Radovljici.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Kongresne dejavnosti   Fitnes   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Kajenje dovoljeno   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 11
Število ležišč: 33
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 30 km
Razdalja do avtoceste 200 m
Razdalja do nakupovalnega središča 200 m
Razdalja do smučišča 20 km
Razdalja do centra mesta 500 m
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.