Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Podlehnik  /  Gostišče - Penzion "Ob ribniku"

<< Nazaj

Gostišče - Penzion "Ob ribniku" ***

Dežno 6a, Podlehnik


Gostišče - Penzion "Ob ribniku" je pravi naslov za počitek, sprostitev ali rekreacijo. V mirnem in prijetnem okolju ob jezeru vam bomo z veseljem postregli dobro hrano in vrhunsko kapljico.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Organiziramo številna praznovanja, športne prireditve, družabna in poslovna srečanja. Za rekreacijo je na voljo sprehajalna pot okrog jezera, idealna za kolesarjenje in tek, igrišče za nogomet / košarko, ribolov... Penzion ponuja nastanitve v 16 dvoposteljnih sobah in 4 apartmajih, v skupni kapaciteti 55 ležišč. Parkirišče je urejeno.
Lastnosti:
 Kongresne dejavnosti   Parkirišče   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Penzion-Podlehnik nudi 16 dvoposteljnih sob in 4 apartmaje s čudovitim pogledom na jezero in objezersko naravo. Vsaka ob sob je opremljena s tušem, sanitarijami, kabelsko televizijo, internetom in telefonom. Skupna kapaciteta 55 ležišč.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 134 km (Ljubljana)
Razdalja do centra mesta 15 km (Ptuj)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.