Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Radovljica  /  Penzion Lectar

<< Nazaj

Penzion Lectar 

Linhartov trg 2, Radovljica


Penzion Lectar **** nudi udobje v srednjeveškem stilu in domače vzdušje, ki bo vašemu oddihu na Gorenjskem pustil neizbrisen pečat. Leži v starem jedru mesta Radovljica, ki je le nekaj kilometrov oddaljena od najbolj znane slovenske turistične točke - Bleda.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V penzionu Lectar je na voljo 9 unikatnih dvoposteljnih sob, ki so opremljene v tradicionalnem stilu, nudijo vse udobje, ki ga potrebujete.

Nočitev v penzionu Lectar vključuje tudi zajtrk.

Penzion, gostilna in muzej Lectar je oddaljen: 5 min od Blejskega jezera, 20 min od letališča Ljubljana, 30 min od glavnega mesta Ljubljana.
Lastnosti:
 Kongresne dejavnosti   Hišne živali dovoljene   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 9
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 29 km
Razdalja do plaže 5 km (Bled)
Razdalja do nakupovalnega središča 500 m
Razdalja do smučišča 5 km
Razdalja do centra mesta v središču
Razdalja do javnega prevoza 200 m
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.