Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Radovljica  /  Kunstelj, gostilna in prenočišča

<< Nazaj

Kunstelj, gostilna in prenočišča ***

Gorenjska cesta 9, Radovljica


V središču Radovljice je že od leta 1873 poznana gostilna Kunstelj. Tedaj naj bi Rudolf Kunstelj poleg kmetije začel razvijati tudi gostilno. Ime gostilne se je do danes ohranilo, in torej izvira iz priimka prvega lastnika. Kunstelj je gostilno in kmetijo prodal radovljiškemu veleposestniku Pavlinu, od tega pa jo je 1926 kupila Jerica Štiherle. Gostilno od tedaj že preko štirih generacij vodi družina Štiherle.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Lastnosti:
 Bar   Kongresne dejavnosti   Vrt   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Sef   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 9
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 30 km
Razdalja do plaže 6 km (Bled)
Razdalja do avtoceste 1 km
Razdalja do nakupovalnega središča 100 m
Razdalja do smučišča 30 km
Razdalja do centra mesta 200 m
Razdalja do javnega prevoza 300 m
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.