Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Loče  /  Penzion Kračun

<< Nazaj

Penzion Kračun 

Slomškova ulica 6, Loče


Penzion Kračun najdete v objemu narave v vasici Loče pod gradom Pogled v dravinjski dolini med griči in vinogradi.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Pobegnite iz vsakodnevnega vrveža in si privoščite oddih v elegantnem penzionu Kračun, kjer lahko združite kulinarične užitke s sprostitvijo v luksuznem lepotnem in wellness centru.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Masaže   Parkirišče   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 12

V Penzionu Kračun se lahko v 12 udobno in moderno opremljenih sobah namesti 24 oseb.

Vse sobe so opremljene s LCD TV, radio, brezžično omrežje, telefon, klima, kopalnica. Postelje imajo možnost delitve, tako da lahko v eni sobi bivata dve osebi na ločenih posteljah.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 100 km (Ljubljana)
Razdalja do avtoceste 4 km
Razdalja do centra mesta v središču
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.