Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Goriška  /  Hoteli Šempeter pri Gorici  /  Hotel Lipa, Šempeter pri Gorici

<< Nazaj

Hotel Lipa, Šempeter pri Gorici 

Trg Ivana Roba 7, Šempeter pri Gorici


Hotel Lipa*** Šempeter je prijazen in slikovit kraj ob slovensko-italijanski meji v neposredni bližini Nove Gorice. Podobo njegovega glavnega trga zaokroža prijazni hotel Lipa, ki privlači s svojo razgibanostjo in prijetno domačnostjo.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Hotel Lipa goste privlači s svojo razgibanostjo in prijetno domačnostjo. Na razpolago vam je 42 sob z vsem udobjem, ki ga ponuja hotel s tremi zvezdicami. Vse sobe so opremljene s klimo, satelitsko TV, telefonom. Posebej za vas pripravljamo tudi ugodne pakete.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Telefon   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 42
Informacije o lokaciji
Razdalje:
" title="Razdalja do letališča" alt="Razdalja do letališča"/> 116 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.