Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Prekmurje  /  Hoteli Veržej  /  Hotel Zeleni gaj

<< Nazaj

Hotel Zeleni gaj 

Banovci 1a, Veržej


Hotel Zeleni gajHotel Zeleni gaj
Hotel Zeleni gajHotel Zeleni gaj
Hotel Zeleni gajHotel Zeleni gaj
Hotel Zeleni gajHotel Zeleni gaj
Hotel Zeleni gaj sredi Prleške ravnice ponuja vse udobje večjih term pod eno streho. Le nekaj korakov vas loči do udobne hotelske sobe na balkonu katere se poleti bohoti lokalno cvetje, do hotelske restavracije, savn in termalnih bazenov.

Spletna stran hotela:
www.terme-banovci.si  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 8.08.2020 - 9.08.2020
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Majhen trizvezdični hotel s 24 sobami v prvem nadstropju. Ponuja notranji hotelski bazen in zunanje termalne bazene; samopostrežna restavracija in aperitiv bar sta v hotelu. Vse sobe so klimatizirane in imajo balkon.

Hotelski termalni bazeni
7 hotelskih bazenov: notranji termalni bazen (33 - 35 stopinj), notranji otroški bazen, zunanji termalni rekreacijski bazen (25 - 30 stopinj), zunanji termalni bazen (34 - 35 stopinj), zunanji otroški bazen globine 30 cm (25 - 30 stopinj), zunanji bazen z dvema toboganoma (25 - 30 stopinj), naravni zunanji bazen (36 - 38 stopinj). Ločeno se v okviru FKK-ponudbe nahajata še dva FKK-bazena. Notranji in zunanji termalni bazen sta odprta od 8.00 do 21.00, vsi drugi med 8.00 in 20.00. Občasno je na voljo nočno kopanje. Vse leto so odprti notranji in zunanji termalni bazen ter naravni zunanji bazen. Drugi bazeni so v zimskem času zaprti. Kopalni plašči so na voljo brezplačno. Gostje hotela imajo v vse bazene prost vstop.

Kulinarična ponudba v hotelu
Samopostrežna restavracija Zeleni gaj in aperitiv bar v hotelu, strežba v sobi med 7.00 in 22.00. Zajtrk od 7.00 do 10.00, kosilo od 12.00 do 14.00, večerja od 18.00 do 20.00. Aperitiv bar je odprt od 8.00 do 22.00 (v primeru prireditev je urnik prilagojen!). V poletnih mesecih so odprti še drugi lokali: restavracija Pri banovskemu gusarju in letni šank Pri gusarjevi ženi.

Wellness in zdravje
Hotelske savne (3 finske, 1 turška, 1 infra savna), v katere imajo gostje hotela prost vstop. Odprte so vsak dan od 8.00 do 22.00. V okviru wellness storitev je na voljo še 37 vrst masaž in različne lepotne storitve ter 2 prostora za kopeli.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Vrt   Frizerski salon   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Savna   Trgovina z darili   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 24
Postelje: 48 postelj + 24 dodatnih ležišč (vse sobe so dvoposteljne, nudimo možnost dodatnela ležišča)
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 93 km (Zagreb)
Razdalja do avtoceste 6 km (Vučja vas)
Razdalja do nakupovalnega središča 1 km (Veržej)
Razdalja do centra mesta 8,3 km (Ljutomer)
Razdalja do javnega prevoza 900 m (Veržej)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.