Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Ljubljana  /  Penzion Tavčar

<< Nazaj

Penzion Tavčar ***

Cesta v Šmartno 7, Ljubljana


Tam kjer utihne mestni ropot, sredi polj in skrbno obdelanih njiv, se razprostira na vzhodu Ljubljane med Šmartinsko cesto in vijugasto Savo, prelepa vasica Šmartno ob Savi, ki ima v središču slikovitih vaških domačij zvonik Sv. Martina, po katerem je vas dobila tudi ime.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V tej prijazni vaški idili najdemo še eno dobro gostilno na Slovenskem, ki s svojo čudovito sončno in cvetočo okolico z vrtom, tvori skupaj s čarobnim okusom dobrot in prisrčnostjo domačih, edinstveni domači slovenski ambient gostišča s prenočišči, ki lahko ponudi in ustreže najbolj zahtevnim gostom z bogato uveljavljeno kuhinjo, s priznanimi kakovostnimi pijačami in vrhunskim komfortom prenočišč.
Lastnosti:
 Bar   Invalidom prijazno   Vrt   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   Minibar   Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
V penzionu imajo 12 sob in en komfortno opremjen apartma.

Število ležišč: 22

Apartma ima dve ločeni spalnici (1 zakonsko in 1 kabinet s pisalno mizo in ležiščem za 1 osebo), dnevno sobo, kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico (tuš, kad, WC) in še en ločeni WC, teraso in 2 balkona.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 28 km
Razdalja do avtoceste v bližini
Razdalja do nakupovalnega središča v bližini (BTC)
Razdalja do centra mesta 6 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2018 MAiS d.d. All Rights Reserved.