Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Dolenjska  /  Hoteli Brežice  /  Gostilna pension Les

<< Nazaj

Gostilna pension Les ***

Rimska cesta 31, Čatež ob Savi, Brežice


Gostilna in penzion Les stoji v središču vasice Čatež ob Savi ob sotočju dveh rek – Krke in Save – ob vznožju Gorjancev, ob glavni prometni poti, ki pelje od zahoda proti vzhodu in le slabih 15 minut hoje od znanega letovišča Terme Čatež.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Ob hiši stoji Lepotno–zdravstveni center Alqma, kjer se lahko sprostite ob masaži, v solariju, pri negi obraza in še marsičem. Jedilni list je resnično pester in zadovolji še tako zahtevnega gurmana.
Lastnosti:
 Parkirišče 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 7
Število postelj: 16
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 132 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.