Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Mozirje  /  Hotel Golte

<< Nazaj

Hotel Golte 

Radegunda 19c, Mozirje


V novi smučarski sezoni 2010/2011 bo obiskovalce na Golteh že pričakal nov štirizvezdični hotel, ki bo s 116 ležišči, wellnessom, fitnesom, konferenčno dvorano in drugimi dopolnitvami eden modernejših med primerljivimi centri v Sloveniji. Hotel Golte leži na nadmorski višini 1410 metrov ob zgornji postaji nihalke Žekovec, od koder je prekrasen razgled na Savinjsko dolino. Hotel predstavlja odlično izhodišče za smučarje, saj se nahaja na Smučišču.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
ZA POSLOVNEŽE
- organizacija seminarjev, izobraževanj, poslovnih konferenc, team building programi
- možnost različnih postavitev dvorane.
- opremljenost kongresne dvorane z vso moderno infrastrukturo (internet, telefon, računalnik, projektor)

ZIMSKI IZLETI V NARAVO
- krpljanje, turna smuka, sankanje, nočni pohodi z baklami, tek na smučeh
- izleti v okolico: Terme Topolšica, Dobrna in Laško, Logarska dolina, Grad Vrbovec, muzej premogovništva Velenje)
Lastnosti:
 Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Fitnes   Masaže   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Trgovina z darili   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   Minibar   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Zagotavljamo vam, da se boste odlično počutili v eni od 52 dvoposteljih sob velikosti od 17 do 24 m2. Nekatere imajo možnost dodatnega ležišča. Pohištvo je za vaše zdravo in prijetnejše bivanje izdelano iz okolju prijaznih materialov. Vse sobe imajo balkon s pogledom v naravo, priključek za internet in LCD TV sprejemnik. V kopalnici so tuš kabina ali kopalna kad, WC in sušilnik za lase. Osvežitev pri roki ponuja bogat mini bar, za osebne dragocenosti pa imate na voljo sef z elektronsko ključavnico.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 94 km
Razdalja do smučišča na smučišču
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.