Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Trebelno  /  Posestvo Pule

<< Nazaj

Posestvo Pule ****

Drečji vrh 16, Trebelno


Posestvo PuleDoživite popoln oddih v objemu narave
Spokojni trenutkiRazkošje prostora in časa
Posestvo Pule s prefinjenim občutkom za tradicijo, stavbno dediščino in kulturno krajino je eno najbolj prestižnih podeželskih posestev v Sloveniji. Na planoti sredi gozdov, le eno uro iz Ljubljane in Zagreba, ponuja vrhunsko kulinarično izkušnjo in popolno sprostitev v razkošju narave.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 20.10.2019 - 21.10.2019
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Posestvo Pule združuje vse tisto, kar najdemo vedno težje, a po čemer vedno bolj hrepenimo: čudovito naravo, vonj gozda, zvok konjskega galopa in obilo dobrega počutja.

Kulinarika posestva Pule nudi vrhunske dobrote pristne slovenske kuhinje, začinjene s ščepcem sodobnih kulinaričnih trendov. Kakovostno, domače in sezonsko je vodilo naše kulinarike. Na našem vrtu naberemo domače sestavine, z zeliščnega vrta odtrgamo sveže začimbe in z malce domišljije nastanejo prave kulinarične mojstrovine.

Na Posestvu Pule je devet ekskluzivnih apartmajev v lesenih hišah, ki nosijo imena žensk, ki so zaznamovale rod družine Anderlič. Vse suite so vrhunsko opremljene. Izbrani, naravni materiali in unikatna izdelava dajejo hišam osebni pečat. Za prijetno počutje poskrbijo kamin, ki je vedno založen z dišečim brezovim lesom, sladka presenečenja in čudovita narava.

Wellness posestva Pule nudi vrsto privlačnih programov za dobro počutje in ohranjanje zdravja. Intimna oaza miru in sprostitve pripomore k notranjemu ravnotežju; bodisi z različnimi vrstami masaž, ali pa s savnami (finska, turška, sanarium) ter z notranjim in zunanjim bazenom.

Omogočamo vam organizacijo porok, seminarjev, teambuildingov ter najrazličnejših prireditev, od modnih revij do predstavitev knjig in razstav.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Trgovina z darili   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 10
Število postelj: 16
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 96/80 km
Razdalja do plaže Da
Razdalja do avtoceste 20 km
Razdalja do nakupovalnega središča Da, 10 km
Razdalja do smučišča Ne
Razdalja do centra mesta 25 km
Razdalja do javnega prevoza Novo mesto 25 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.