Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Ivanjkovci  /  Dvorec Jeruzalem

<< Nazaj

Dvorec Jeruzalem 

Jeruzalem 8, Ivanjkovci


Veličastno pričevanje bogate zgodovine je ujeto v slikovitem dvorcu, ki je danes mali hotel za velike užitke. Obdajajo ga prekrasni terasasti vinogradi v neokrnjeni naravi. Poleg dvorca sta cerkev in čudovit park.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V Dvorcu Jeruzalem lahko prenoči in biva 20 gostov. Poskrbeli bomo, da bo vaš oddih pri nas poln lepih presenečenj in prijetnih doživetij.

V hotelski restavraciji vas bomo razvajali z lokalno in sezonsko obarvano hrano enostavnih, a bogatih okusov, ki jo lahko zaokrožite z odličnimi vrhunskimi vini P&F wineries Jeruzalem Ormož in Ljutomerčan.

Pozabite na čas, hitrost, stres, odtujenost in najdite sebe.
Dobrodošli pri nas.
Lastnosti:
 Kongresne dejavnosti   Vrt   Parkirišče   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 10
Število ležišč: 20

Hotel ponuja 10 lepih sob, v katerih lahko prenoči in biva 20 gostov. Vse sobe so stilsko opremljene, klimatizirane, imajo kabelsko televizijo, minibar, sef, tuš oziroma kad in sušilec za lase.

Tistim, ki želijo še malo več in nekaj posebnega, je na razpolago predsedniški apartma, ki poleg zgoraj naštete opreme razvaja še z razkošno masažno kadjo.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 159 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.