Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Senožeče  /  Gostišče Stari grad

<< Nazaj

Gostišče Stari grad **

Senožeče 5, Senožeče


Gostišče se nahaja v Senožečah, v občini Divača.
Gostišče Stari grad v Senožečah, znano domače družinsko gostišče ob nekdanji glavni cesti je še vedno tam. Zelo lahko ga je najti. Ni več ob glavni, pač pa ob dobri stari cesti, kot jo sedaj imenujemo. Le dobri dve minuti vožnje z osebnim avtomobilom je oddaljeno od najbližjega izhoda iz avtoceste.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Deloma celinsko podnebje z rahlim vplivom mediterana je zelo primerno za oddih pa tudi za daljše bivanje tako za posameznika kot za vso družino.
Lastnosti:
 Bar   Parkirišče   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 5
Število ležišč: 14

Od 19.06.2005 imamo na voljo tudi prenočišča. Preuredili smo in na novo opremili 6 turističnih sob, od tega je 5 dvoposteljnih in 1 štiriposteljna. Vsaka ima svojo kopalnico in kabelsko televizijo.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 85 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.