Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Zgornja Kungota  /  Gostišče in motel Denk

<< Nazaj

Gostišče in motel Denk 

Zgornja Kungota 11a, Zgornja Kungota


Gostišče Denk se nahaja v samem centru Zgornje Kungote.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V domači obmejni gostilni presenečamo svoje goste s prepletanjem tradicionalnih jedi s sodobnimi kulinaričnimi trendi ter jih tako ob klasični a la carte in sezonski ponudbi navdušujemo z jedmi, kot sta na primer domača pašteta z belo paradižnikovo omako in rep s pirejem, pljučnim filejem in lisičkinim žlikrofom; posebnost vegetarijanske ponudbe so bučni cvetovi. Ob odlični hrani vam ponudimo izvrstna vina iz domače vinske kleti.

Kulinarične užitke dopolnite s posedanjem ob ribniku ali s sprehodom po vinski cesti; otroci se bodo še posebej razveselili piščančkov in mini kozic ter igral. Po dogovoru se lahko pri nas poveselite tudi ob živi glasbi.
Lastnosti:
 Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   Minibar   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 2
Število ležišč: 4
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 139 km
Razdalja do centra mesta V središču
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.