Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Hoče  /  Motel Divjak

<< Nazaj

Motel Divjak ***

Glaserjev trg 7, Hoče


Ob vznožju Pohorja, sredi kmečkega utripa in prijetnega primestnega naselja Spodnje Hoče , tik ob hitri cesti Maribor – Ljubljana, poslujemo že več kot 47 let. Ponujamo tradicijo in kakovost.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Kategorizacija 3 zvezdice zajema v novem objektu masivno opremo sob in restavracije ter moderno sanitarno in avdio-video ponudbo z dostopom do interneta. Prostorne sobe, primerne tudi za daljša bivanja ter izredna lokacija motela, ko je samo v krogu 7 km dosegljiv center Maribora, smučišča, kopališče, kolesarske steze, treking ter mednarodno letališče, dajejo ob domačnosti in skrbni ponudbi klasičnih in modernih jedi, Motelu Divjak posebno vrednost. Ponudbo s pridom koristijo tudi tranzitni gostje zlasti na linijah Milano – Budimpešta in Dunaj – Zagreb, saj je omenjena avtocesta dosegljiva že po enem kilometru. Tudi hišni ljubljenčki nam niso v napoto. Ponudba hrane je v celoti prirejena željam turistov ter obsega dnevni samopostrežni zajtrk, polpenzion ali penzion. Veliko zaprto parkirišče je na voljo brezplačno.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Invalidom prijazno   Parkirišče   Restavracija   Sobna postrežba   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 12
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 125 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.