Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Višnja gora  /  Hotel Polževo

<< Nazaj

Hotel Polževo **

Zavrtače 6, Višnja gora


Gostišče Polževo se nahaja 30km iz Ljubljane oziroma 6km iz Višnje Gore. Na nadmorski višini 600m, sredi narave ter s prekrasnim razgledom in čistim zrakom, ki je zelo priporočljiv za astmatike, ponujamo prostor za poroke, zabave, praznovanja in kosila s pestro kulinarično ponudbo. Smo odlična točka za pohodništvo ali kolesarjenje, pozimi pa poskrbimo tudi za navdušene smučarje in sankače.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Lastnosti:
 Bar   Parkirišče   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Telefon   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 15
Število ležišč: 30

S prenovo sob želimo narediti prostore prijaznejše in udobnejše za uporabo našim gostom.

Na voljo imamo 15 dvoposteljnih sob. Sobe so opremljene s tušem in WC-jem, v kratkem pa pričakujemo še priklop telefona in TV sprejemnika.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 58 km
Razdalja do smučišča V bližini
Razdalja do centra mesta 6 km (Višnja gora)
34 km (Ljubljana)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.