Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Ivanjkovci  /  Gostišče Vinski hram Brenholc Jeruzalem

<< Nazaj

Gostišče Vinski hram Brenholc Jeruzalem ****

Jeruzalem 18, Ivanjkovci


V prečudoviti idili med goricami, v nekdanji Fürstovi graščini, stari več kot 300 let, je gostišče Vinski hram.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Graščina je od leta 1997 v lasti družine Brenholc, ki se ponaša z večletnimi izkušnjami na področju turizma in gostinstva, kar potrjujejo tudi številna laskava priznanja. Ob vstopu v zgradbo vas pozdravi hišni grb nekdanjih lastnikov. Imajo staro obokano vinsko klet za degustacije in zaključene družbe. Pri njih pa je možna tudi nočitev.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Parkirišče   Restavracija   Sobna postrežba   Trgovina z darili 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Sef   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 16
Število ležišč: 42
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 158 km (Ljubljana)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.