Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Ljubljana  /  B&B Slamič

<< Nazaj

B&B Slamič ***

Kersnikova ulica 1, Ljubljana


B&B SlamičB&B Slamič
B&B SlamičB&B Slamič
B&B SlamičB&B Slamič
Izvrstna lokacija v centru mesta in privatno parkirišče za goste B&B-ja omogočata enostavno in elegantno raziskovanje mesta.

Spletna stran hotela:
http://www.slamic.si  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 31.03.2020 - 1.04.2020
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
B&B Slamič je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Naše sobe so opremljene z visoko kakovostnimi ležišči, lesenimi podi in pohištvom ter zagotavljajo zdravju prijazne pogoje bivanja, tudi za ljudi z alergijami. Vsaka soba imajo svojo kopalnico, klimatsko napravo, kabelsko televizijo, telefon, brezplačen wi-fi internet, minibar, sef in sušilec za lase.
Za goste B&B-ja in kavarne je na voljo svež in zdrav zajtrk, ob katerem lahko uživate na prostorni in mirni terasi sredi mesta.
V kavarni lahko postrežemo odlično Illy kavo, preko 40 različnih vrst čajev, kvalitetna slovenska vina, zdrave prigrizke in sveže slaščice.
Za goste B&B-ja je na voljo privanto parkirišče na našem notranjem dvorišču (doplačilo).
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Za prijetno in sproščeno bivanje v Ljubljani je v našem B&B-ju na voljo 17 polno opremljenih sob s kvalitetnimi ležišči.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 20 km
Razdalja do avtoceste 10 min
Razdalja do nakupovalnega središča V bližini
Razdalja do centra mesta 400 m
Razdalja do javnega prevoza 700 m
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.