Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Koroška  /  Hoteli Ravne na Koroškem  /  Hotel Delalut

<< Nazaj

Hotel Delalut 

Dobja vas 119, Ravne na Koroškem


Gostilna in hotel Delalut stoji ob glavni cesti Ravne - Prevalje, le nekaj kilometrov od državne meje z Avstrijo.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V neposredni bližini lahko občudujete veliko naravnih lepot in kulturnih znamenitosti Brinjeva in Uršlja gora sta vredni vaše pozornosti. Ljubitelje zgodovine in kulturne dediščine bo razveselil ogled rudarskega muzeja in domačije našega pomembnega pisatelja Prežihovega Voranca, vseskozi zvestega koroški pokrajini in ljudem, ki jih je v svojih delih nazorno in slikovno opisal. Motivi dobrote upanja pa tudi nemoči in trpljenja ter večni boj za obstanek predvsem "malega" človeka bralca resnično prevzamejo, da sočustvuje z junaki, ki jih je doletela nesrečna usoda.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Vrt   Parkirišče   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Bazen 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   Minibar   Telefon   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 16 + 2 apartmaja
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 147 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.