Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Cerklje na Gorenjskem  /  Penzion Tia

<< Nazaj

Penzion Tia **

Ambrož pod Krvavcem 48, Cerklje na Gorenjskem


Vsi željni zabave boste na smučišču Krvavec in v prostorih Penziona Tia gotovo našli nekaj zase. Na smučišču boste lahko izkusili prijetno smučanje, znotraj penziona pa uživali ob dobri hrani in zabavi.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Z odprtjem sezone smučanja v letu 2010 se je na novo odprl Penzion Tia, ki je odprtega tipa in vabi na veliko teraso tako dnevne kakor penzionske goste. Planinski dom je bil v celoti obnovljen v letu 1989. Postavljen ob robu sredine smučišča Krvavec. Smučanje na Krvavcu se začne v decembru in traja do maja in tudi v Penzionu Tia bomo za vas poskrbeli s hrano, pijačo in prenočišči v tem času in tudi v poletnih mesecih, ko bo na Krvavcu zaživelo pohodništvo in pašništvo.

Za vas smo v Penzionu Tia poskrbeli za tedenske in vikend pakete. Cene paketa zajemajo polpenzion ali polni penzion in namestitev v urejenih sobah s kopalnico in sanitarijami. Sobe so opremljene s TV sprejemniki, skupni prostor pa je opremljen s TV sprejemniki s satelitskim signalom. V Penzionu Tia je možna brezplačna uporaba wireless interneta, katerega oddajniki so napeljani v vseh nadstropjih.

Prav tako gostje Penziona Tia lahko svojo opremo spravijo v skladišču smuči. V Penzionu Tia je tudi restavracija z dobro domačo kuhinjo in terasa na kateri se lahko sprostite. Prav tako poskrbimo za dnevne goste, ki jih smučanje izčrpa saj se smučarji lahko okrepčajo s pijačo in hrano. Na terasi Penziona Tia stoji brunarica v kateri imamo za vas vse kar potrebujete za okrepčilo pred, po in med smučanjem.

Na Krvavcu je več apartmajev med katerimi je najnovejši na novo odprt Penzion Tia, ki je varno pribežališče tudi tako imenovanih vikend turistov in voznikov motornih sank.
Lastnosti:
 Bar   Vrt   Kajenje ni dovoljeno   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 14
Število ležišč: 47

Penzion Tia nudi osem sob z dvema ležiščema, tri sobe z dvema plus dodatnim ležiščem, dva apartmaja s petimi ležišči in en apartma s štirimi ležišči.

Od tega ima sedem sob izhod na balkon s pogledom na smučišče.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 8 km
Razdalja do avtoceste 8 km
Razdalja do smučišča na smučišču
Razdalja do centra mesta 5 km
Razdalja do javnega prevoza 24 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.