Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Laško  /  Villa Aina, boutique Hotel

<< Nazaj

Villa Aina, boutique Hotel 

Jagoče 3d, Laško


Villa Aina, boutique HotelVilla Aina, boutique Hotel
Villa Aina, boutique HotelVilla Aina, boutique Hotel
Villa Aina, boutique HotelVilla Aina, boutique Hotel
VILA AINA je majhen družinski hotel z 38 ležišči. Nahaja se na mirni lokaciji, oddaljeni od mesta Celje 9,0 km, Laškega 1,2 km in v neposredni bližini Thermane Laško.



  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Apartmaji in sobe so opremljeni v sodobnem minimalističnem slogu z visoko kvalitetnimi naravnimi materiali. Topli pastelni toni in skrbno izbrani dodatki pa poskrbijo za domačnost in udobje. Odlikujeta jih izbrano opremljena kopalnica ter vrhunska kuhinja z vsemi dodatnimi pripomočki. Spalnica z zakonsko posteljo in prostoren dnevni prostor pa nudita udobje doma. Družinska suita je namenjena zahtevnejšim družinam, ki si želijo več udobja.

Nudimo tudi nadzorovan parkirni prostor, osebno dvigalo, otroška igrala in prostor za branje in počitek.

V našem wellnessu pa boste razvajali svoje čute in telo. Imamo dva VIP prostora, eden za 2 osebe in eden za 6 oseb. Vsak prostor ima jacuzi, infra savno, finsko savno, ogrevano ležišče, mini bar in poseben prostor za masaže. Prijave samo po predhodnem naročilu.
Lastnosti:
 Masaže   Parkirišče   Savna   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število ležišč: 38
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 85 km (Ljubljana)
Razdalja do plaže 1,2 km
Razdalja do centra mesta 9 km (Celje)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.