Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Čemšenik  /  Hotel Utrip

<< Nazaj

Hotel Utrip 

Dobrljevo 22, Čemšenik


Hotel DOM UTRIP Prvine leži na 912m nadmorske višine, sredi gozdov pod Čemšeniško planino.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Mi nismo le hotel, čeprav imamo 8 dvoposteljnih, 8 triposteljnih in 6 štiriposteljstnih mavričnih sob. Mi nismo le prostor, kjer se lahko odvijajo konferenčne storitve, delavnice in seminarji. Mi nismo le wellness in nismo le še eni ponudniki zdrave prehrane. Mi smo vse to in še več. Zaradi našega celostnega pristopa k človeku in umeščenosti v čudovito naravno okolje, skrbimo za dušo, duha in telo.
Lastnosti:
 Kongresne dejavnosti   Fitnes   Vrt   Masaže   Parkirišče   Restavracija   Savna   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Imamo 8 dvoposteljnih, 8 triposteljnih in 6 štiriposteljstnih mavričnih sob.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 50 km
Razdalja do smučišča V bližini
Razdalja do centra mesta 35 km (Ljubljana)
7km (Trojane)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.