Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Ljubno ob Savinji  /  Gostišče Pevc, Youth hostel Ljubno ob Savinji

<< Nazaj

Gostišče Pevc, Youth hostel Ljubno ob Savinji 

Loke 16, Ljubno ob Savinji


Gostišče Pevc se nahaja v osrčju Zgornje Savinjske doline, na Ljubnem ob Savinji. Izjemna lokacija gostišča ponuja nešteto možnosti krajših in daljših izletov po bližnji ali daljni okolici. Od junija 2006 delujemo tudi kot Youth Hostel Ljubno ob Savinji.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Gostišče Pevc se nahaja nasproti bencinske črpalke Petrol. Poleg točilnice in letnega vrta lahko gostom ponudimo tudi posebno sobo za 20 oseb in jedilno sobo, kjer lahko postrežemo do 60 gostov. Sobi sta primerni za manjše ali večje zaključene skupine.

Poleg običajne gostinske ponudbe (malice, kosila, jedi po naročilu...) lahko gosti izbirajo med domačimi, hišnimi specialitetami naših krajev: zgornjesavinjski želodec, šinik, žlinkrofi, štruklji, domače koline, postrvi...
V poletni sezoni vsak petek pečemo jagenjčka in odojka ter jedi izpod peke. Še posebej našim gostom tekne telečja krača, ki se kar scedi v ustih.

Sobe za goste so primerno urejene in različnih velikosti.
Lastnosti:
 Bar   Parkirišče   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 7
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 50 km (Ljubljana)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.