Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Radomlje  /  Aparthotel Marabela

<< Nazaj

Aparthotel Marabela ****

Vaška pot 33, Homec, Radomlje


Aparthotel Marabela je oddaljen od Ljubljane 15 km, enako tudi Letališče Jožeta Pučnika.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Apartmaji se nahajajo na zelo lepi, idilični lokaciji v vasi Homec, z lepim pogledom na Alpe in v čisti naravi, 3 km iz Domžal proti Kamniku.

Aparthotel je zaradi diskretnosti in varnosti avtomobilov na velikem parkirišču popolnoma ograjen. V njem je odlična restavracija tudi za najbolj zahtevne gurmane. S kuharskimi dobrotami in pijačo vam na željo serviramo tudi v apartmaje (tudi v primeru dnevnega počitka).

Ob opisu Aparthotela Marabela ne smemo pozabiti na izvrstno restavracijo za najbolj zahtevne gurmane, kjer boste lahko izbirali med izbranimi jedmi in vrhunskimi vini. Restavracija je primerna tudi za zaključene družbe, obletnice, poročna kosila, pomembna svečana srečanja...
Lastnosti:
 Masaže   Parkirišče   Restavracija 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   TV   Dostop do interneta 
Kapacitete:
V Aparthotelu Marabela je na razpolago minimalno 34 ležišč in še ležišča za otroke.

Osem apartmajev meri od 55–65 m2 in so namenjeni dvema osebama z možnostjo otroških postelj.

Dva apartmaja imata poleg spalnice še prostor z jakuzzijem in savno.

En apartma z 90 m2 ima dve spalnici.

Za osem ljudi pa je apartma s spalnico in sobo z dvema ločenima posteljama in kabinetom s pogradom ter raztegljivim kavčem v dnevni sobi.

Zasebni apartmaji Marabela so primerni tudi za privatne zabave kot so rojstni dnevi, novo leto...

Vsi apartmaji so klimatizirani, bogato opremljeni, z brezplačno internetno povezavo, s kabelsko LCD TV, pralno-sušilnim strojem, toasterjem, sušilnikom za lase in v kuhinji z vso posodo in drugo opremo za možnost kuhanja. V vsakem apartmaju je tudi bogato založen mini bar.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 15 km
Razdalja do centra mesta 15 km (Ljubljana)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.