Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Laško  /  Vila Monet

<< Nazaj

Vila Monet ****

Savinjsko nabrežje 4, Laško


Vila Monet leži v starem mestnem jedru Laškega. Le nekaj korakov stran so vam na voljo banka, trgovina, pošta, zdravstveni dom, Thermana - Zdravilišče Laško, restavracije ter železniško in avtobusno postajališče.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V osrčju starega mestnega jedra Laško, se nahaja sodobno opremljen, eleganten in udoben ambient, vila Monet s kavarno. S svojo podobo zaznamuje mesto Laško.

Vila Monet vam nudi 6 dvoposteljnih sob, 2 sobi pa vam ponujata dodatna ležišča. Sodobna, vrhunska opremljenost naših sob vam ponuja eleganco in udobje. Gostom so na voljo galerije - katere nudijo počitek in sprostitev.

V naši kavarni vam postrežemo z vrhunsko izbranimi slaščicami in prav tako izbrano kavo. Pri izbiri le teh vam bo svetovalo naše strokovno usposobljeno osebje. Prav tako boste lahko okusili specialiteto hiše, ki vam jo bodo ponudili. Posežete lahko tudi po vrhunsko izbranih vinih iz naše vinske karte, po priporočilih našega osebja. Ob dobri kavi, izbrani slaščici in kozarcu penine se prepustite udobju kavarne Monet.
Lastnosti:
 Bar   Vrt   Parkirišče 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Vila Monet vam nudi 6 dvoposteljnih sob, 2 sobi pa vam ponujata dodatna ležišča.

Sobe so vrhunsko opremljene, s francoskimi ležišči.

Vse sobe imajo:
* mini bar
* kabelsko TV
* internet
* direktno zunanjo linijo
* sušilec za lase
* kozmetično ogledalo
* trezor
* tuš kabino.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 85 km (Ljubljana)
Razdalja do nakupovalnega središča V bližini
Razdalja do centra mesta V središču
Razdalja do javnega prevoza V bližini
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.