Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Marezige  /  Turistične sobe in apartma Kozlovič

<< Nazaj

Turistične sobe in apartma Kozlovič **

Truške 1b, Marezige


Na podeželju slovenske Istre, 15 minut vožnje iz centra Kopra, se nahaja turistični namestitveni objekt družine Kozlovič. Lokacija je mirna, sredi narave ter s čudovitim razgledom na morje in pokrajino. Za vaš počitek vam nudimo turistične sobe in apartmaje ter domače dobrote po naročilu.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Oddih si lahko privoščite na številnih slovenskih plažah, prva urejena se nahaja v Kopru in je skozi sezono brezplačna. Če želite pobližje spoznati kulturo in tradicijo slovenske Istre nudi naša okolica številne možnosti, od urejenih sprehajalnih poti, obisk vinskih kleti, iskanje pozabljenih vasic in skritih naravnih kotičkov, nabiranje sezonskega sadja v našem sadovnjaku ali sveže zelenjave na našem vrtu; ter po dogovoru organiziramo aktivnosti, kot je obiranje oljk, trgatev, iskanje divjih špargljev in gob v gozdovih.

Še posebej smo v naši sončni Istri ponosni na ekstra deviško oljčno olje in vina, kot sta refošk in malvazija, kar pridelujemo tudi pri nas. Če želite slovensko Istro in njene lepote spoznati podrobneje, vas lahko vodimo, saj imamo licenco za lokalnega turističnega vodnika v občinah Koper, Izola in Piran ter organiziramo tudi prevoz. Lahko pa se enostavno prepustite soncu na naši terasi uživate ob pogledu na tržaški zaliv in se naužijete svežega zraka.
Lastnosti:
 Bar   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   TV   TWC 
Kapacitete:
Poleg svežega zraka in čudovitega razgleda vam za počitek pri nas nudimo dvoposteljne, triposteljne in štiriposteljne sobe z balkonom in brez. Uporabnikom sob je na voljo popolnoma opremljena kuhinja. Na voljo imamo tudi apartmaja za dve, tri oziroma štiri osebe. Vsak apartma ima svojo kuhinjo in kopalnico.

Vsem gostom je na razpolago tudi terasa z ležalniki in žarom. Po želji vam postrežemo z zajtrkom, po predhodnem naročilu pa nudimo tudi kosila in večerje.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 128 km
Razdalja do plaže 12 km
Razdalja do centra mesta 12 km (Koper)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.