Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Stahovica  /  Hiša Berdnik

<< Nazaj

Hiša Berdnik 

Kamniška Bistrica 4b, Stahovica


Družinsko vodena hiša »Berdnik« ima svoje gnezdo v dolini Kamniške Bistrice, v neokrnjeni naravi, na sončni jasi tik ob gozdu, nedaleč stran od spodnje postaje nihalke Velika planina.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Zavedamo se, da nismo hotel, smo pa prijeten družinski objekt s srcem in dušo, kar je naša velika prednost. Smo pravi naslov za ljudi, ki so željni sprostitve in razvajanja v manjšem objektu sredi narave. S prijetno in toplo osvetlitvijo nudimo gostom občutek domačnosti tudi daleč stran od doma.
Lastnosti:
 Kongresne dejavnosti   Fitnes   Vrt   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Savna   Kajenje dovoljeno   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   TV   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 4
Število ležišč: 8
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 27 km
Razdalja do avtoceste 20 km
Razdalja do nakupovalnega središča 500 m
Razdalja do smučišča 500 m
Razdalja do centra mesta 12 km
Razdalja do javnega prevoza 12 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.