Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Rimske Toplice  /  Hotel Zdraviliški dvor

<< Nazaj

Hotel Zdraviliški dvor ****

Toplice 10, Rimske Toplice


HOTEL ZDRAVILIŠKI DVOR**** razpolaga s 76 eno- in dvoposteljnimi sobami ter apartmaji, ki vam bodo nudili vso udobje za nabiranje nove energije.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
HOTEL ZDRAVILIŠKI DVOR**** razpolaga s 76 eno- in dvoposteljnimi sobami ter apartmaji, ki vam bodo nudili vso udobje za nabiranje nove energije. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Na voljo so vam štiri sobe, prilagojene gibalno-oviranim osebam. Zakladnica Rimskih term so neverjetne Rimske kopeli v Historičnemu delu vodnih nimf (Hotel Zdraviliški dvor****), ki dajejo zgodovinski pečat in mističen čar najstarejšim termam v Sloveniji.

UGODNOSTI ZA NAŠE GOSTE:
- Brezplačno parkiranje v parkirni hiši Hotela Rimski Dvor****
- Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Hotela Rimski dvor****
- 30 % popusta za vstop v Deželo savn Varinia
- 10 % na masažne in zdravstvene storitve
- Neomejen dostop do spletnih vsebin žično ali brezžično
- Animacijski program
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Fitnes   Vrt   Frizerski salon   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 76
Število ležišč: 143
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 95 km
Razdalja do avtoceste 15 km
Razdalja do nakupovalnega središča 0,5 km
Razdalja do centra mesta 0,3 km
Razdalja do javnega prevoza 0,8 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.