Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Kranj  /  Hotel Actum

<< Nazaj

Hotel Actum ****

Prešernova ulica 6, Kranj


Je najnovejši hotel v zgodovinskem delu Kranj, le nekaj korakov od mestnih znamenitosti, trgovin in muzejev.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
V hotelu Actum se prepletata antika in sodobnost. Smo prvi hotel v Sloveniji skozi katerega se lahko sprehodite in si ogledate zgodovino avtomobilov.

Organiziramo pa vam tudi prevoz iz letališča in nazaj in izlete do najrazličnejših slovenskih znamenitosti. Na voljo pa sta tudi dva Rolls Royca za VIP transferje in izlete.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Trgovina z darili   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Minibar   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 27
Število ležišč: 55

Izbirate lahko med 17 privlačno in bogato opremljenimi sobami in 10 suitami z jacuzziji. Vse sobe imajo kopalnico (s sušilcem za lase in bidejem), telefon, mini bar, radio, kabelsko TV z bogato izbiro programov v vseh svetovnih jezikih, sef in brezplačen dostop do brezžičnega interneta. Po tleh je položen parket in perzijske preproge.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 7 km
Razdalja do avtoceste 3 km
Razdalja do nakupovalnega središča V bližini
Razdalja do smučišča 17 km
Razdalja do centra mesta V središču
Razdalja do javnega prevoza 2 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.