Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Dolenjska  /  Hoteli Metlika  /  Hotel Bela krajina

<< Nazaj

Hotel Bela krajina 

Cesta bratstva in enotnosti 28, Metlika


Dobrodošli v prenovljenem hotelu Bela krajina!  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Hotel Information
Description
Hotel Bela krajina je bil v letu 2008 v celoti prenovljen. Izhajajoč iz naziva je tema opreme in detajlov v celotni posvečena Beli krajini. Tople barve vzbujajo pozitivno energijo, toplino in domačnost v novem okolju.

Hotel nudi nočitev z zajtrkom, pol penzion in polni penzion.
V sklopu hotela deluje tudi kompletno obnovljena in klimatizirana restavracija z 120 sedeži ter 12 zunanjimi sedeži na mali terasi. Hotel dnevno nudi tudi toplo malico, kosila in jedi po naročilu. Pripravijo tudi raznolike belokranjske, slovenske in mednarodne kulinarične specialitete za posameznike, organizirane skupine, izletnike, rojstne dneve, ohceti in druge priložnosti.
Gostom je na voljo tudi internetni kotiček.
Lastnosti:
 Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Parkirišče   Restavracija   Dostop do interneta 
Room Information
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Capacities:
Število sob: 26
Število ležišč: 56

Na voljo imate 56 ležišč v klimatiziranih sobah, ki so opremljene s televizijo, telefonom in internetnim priključkom. Od tega je 22 dvoposteljnih sobah (dva suita; eden z masažno banjo) ter štirih dvoposteljne sobe.
Informacije o lokaciji
Distances to:
" title="Razdalja do letališča" alt="Razdalja do letališča"/> 123 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.