Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Rateče - Planica  /  Apartmaji Oman

<< Nazaj

Apartmaji Oman ***

Rateče 1d, Rateče - Planica


Apartmaji OMBUS se nahajajo v Ratečah, ki so le nekaj kilometrov oddaljeni od turističnega središča Kranjska Gora in ležijo tik pod Planico, znanim prizoriščem tekmovanj v smučarskih skokih.



  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Apartmaji so obdani s čudovito zeleno okolico, kjer se boste lahko spočili in naužili svežega zraka. Rateče so odlična izhodiščna točka za izlete v hribe in smučanje, saj so od Kranjske Gore oddaljeni le 5km.
Lastnosti:
 Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število ležišč: 13
Število apartmajev: 2
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 70 km
Razdalja do smučišča 700 m
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.