Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Ljubno ob Savinji  /  Hotel Planinka, Zgornja Savinjska dolina

<< Nazaj

Hotel Planinka, Zgornja Savinjska dolina ***

Plac 7, Ljubno ob Savinji


Pristna gostoljubnost vas čaka v prijetnem ambientu hotela. Nahajamo se na Ljubnem ob Savinji in obiščite dolino s svojo neokrnjeno naravo, ki je pravi raj za počitnice.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Dobrodošli v našem družinskem hotelu, ki se nahaja v centru kraja Ljubno.

V prijetnem ambientu gostilne vas pričakuje pristna gostoljubnost. V kuhinji pripravijo jedi po naročilu, specialitete iz našega kraja po receptih naših babic, ter vsak dan lahko presenetijo s hišno ponudbo. Za sladokusce ponujajo v domači slaščičarni sveže sladice, kolače, torte, pite, ledene kreme, sadne desert. Naša filozofija pravi: Držimo se preizkušenega in preizkusimo novo.

Hotel vam ponuja možnost nastanitve v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah z možnostjo dodatnih ležišč, v junior suitu in apartmaju. Sobe so opremljene v domačem prijetnem stilu in pohištvo je iz svetlega masivnega lesa. Vašo sobo bodo osvetlile glinene lučke in slika na steni vam bo predlagala idejo za novo doživetje v naši dolini. Osnovni gradbeni material je les, s čimer vnašamo v bivalno okolje pristnost ter toplino narave kar prispeva k boljšemu počutju. Sobe so klimatizirane, imajo LCD televizijo, telefon, budilko, sef, prostorno kopalnico, ki ima tuš, wc in sušilnik za lase. Junior suite in apartma imata v kopalnici poleg tuša tudi kad. Nekatere sobe imajo balkon in apartma ima teraso.

Preživite nekaj dni v posebno ugodnem vzdušju. Za popestritev vašega časa, vam organiziramo različne izlete po Sloveniji. Počitnice v Zgornji Savinjski dolini, pomeni srečanje z ljudmi z življenjskim šarmom.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Invalidom prijazno   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Kajenje dovoljeno   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 14
Število ležišč: 28 + dodatna možna ležišča
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 60 km
Razdalja do avtoceste 30 km
Razdalja do nakupovalnega središča 20 km
Razdalja do smučišča 20 km
Razdalja do centra mesta v centru kraja
Razdalja do javnega prevoza 40 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.