Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Notranjska  /  Hoteli Nova Vas  /  Park Idila - kamp

<< Nazaj

Park Idila - kamp 

Volčje BŠ, Nova Vas


PARK IDILA, DOMOVANJE PRI “GOZDNIH MOŽAH”
Ob vstopu varujeta dva gozdna moža, ki skrbita da obiskovalci spoštujejo naravo in idilično okolje Bloškega jezera z lesenimi šotori, lesenimi medvedi, ki ob nevestnim ravnanjem z okoljem in živalmi ponegdaj tudi oživijo.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
LESENI ŠOTORI – HIŠKE v parku idila
Narejene so iz smrekovega, borovega in češnjevega lesa. V hiškah so iz obloge razvidne rasti in kontrast lesa, streha je zasnovana iz imitacije skodel. Leseni šotori so okolju in ljudem prijazni, nudijo gostom topel občutek domačnosti in skupaj z idiličnim okoljem Bloškega jezera vplivajo na pozitivno razpoloženje in sožitje z naravo.
Lastnosti:
 Bar   Invalidom prijazno   Vrt   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Trgovina z darili   Kajenje dovoljeno   Bazen 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   Minibar   TWC 
Kapacitete:
Število sob: 8
Število ležišč: 27
Informacije o lokaciji
Razdalje:
" title="Razdalja do letališča" alt="Razdalja do letališča"/> 75 km
" title="Razdalja do avtoceste" alt="Razdalja do avtoceste"/> 27 km
" title="Razdalja do nakupovalnega središča" alt="Razdalja do nakupovalnega središča"/> 3 km
" title="Razdalja do centra mesta" alt="Razdalja do centra mesta"/> 3 km
" title="Razdalja do javnega prevoza" alt="Razdalja do javnega prevoza"/> 23 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.