Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Koper  /  Hostel Villa Domus

<< Nazaj

Hostel Villa Domus 

Vojkovo nabrežje 12, Koper


Hostel Villa DomusHostel Villa Domus
Hostel Villa DomusHostel Villa Domus
Hostel Villa Domus
Hostel Villa Domus prinaša svežino in prostornost tvojemu oddihu.

Spletna stran hotela:
www.villa-domus.si  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 28.10.2020 - 29.10.2020
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Okno v svet, kot mu pravimo, je kot nova zgradba leta 2016 nastala v duhu spoznavanja in učenja. Ta nadstandardni študentski dom smo oblikovali v sodoben in udoben hostel z različnimi namestitvami. Vse garsonjere imajo lastno kopalnico in priročno kuhinjo. Villa Domus nudi 4 – posteljni dormitori (skupna spalnica) ter 3- in 2-posteljne garsonjere. Za zahtevnejše goste pa smo opremili tudi 3 + 1 posteljni apartma na samem vrhu stavbe, kjer si lahko privoščite razgled na Koper z intimnega balkona. Apartma je zasnovan s panoramskimi okni, kar nam daje občutek lebdenja nad mestom.
Vse sobe so opremljene s klimo; prav tako je prisoten tudi odličen Wifi signal.
Odlike naše ponudbe so komoditeta in prostornost ter svetlobne in priročne garsonjere. Bližina morja in središča mesta pa še dodatno poskrbita za popolnost vaših počitnic na slovenski obali. Ob bivanju se lahko kadarkoli obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem pomagali pri vsakršni informaciji.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Invalidom prijazno   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Trgovina z darili   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 25
Število ležišč: 60
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 64 km
Razdalja do plaže 700 m
Razdalja do avtoceste 1 km
Razdalja do nakupovalnega središča 50 m
Razdalja do centra mesta 250 m
Razdalja do javnega prevoza 1 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.