Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Ljubno ob Savinji  /  Herbal glamping resort

<< Nazaj

Herbal glamping resort *****

Ter 42, Ljubno ob Savinji


Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resort z nestrpnostjo pričakuje, da vam šepetaje predstavi svojo zgodbo. Zgodbo, ki je na vsakem koraku prežeta z zelišči in obdana z njihovimi vonjavami.

Spletna stran hotela:
http://www.charmingslovenia.com  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 6.04.2020 - 7.04.2020
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Dan boste lahko začeli z zajtrkom iz lokalnih dobrot, postreženim na terasi. Kosilo si boste lahko pripravili v družbi našega kuharja na odprti terasi. Z električnimi kolesi se boste odpravili na raziskovanje bližje in daljne okolice, pozimi pa smučali na bližnjem smučišču. Dan se bo zaključil z razvajanjem v hišni restavraciji Herbal – vsem romantičnim dušam pa večerjo postrežemo ob ognjišču na prostem.

• 10 glamping šotorov
• Kulinarično doživetje v Herbal restavraciji (zajtrk, kosilo, večerja)
• Zeliščne delavnice
• Tretmaji za boljše počutje
• Piknik v naravi
• Večerja ob ognjišču
• Družabne igre
• Organizirano varstvo otrok
• Izposoja električnih koles
• Aktivnosti v okolici

Poleg arhitekturne dovršenosti in skrbne umestitve v naravno okolje vas bo notranjost glamping šotora navdušila, bivalno in tehnično, z najvišjim nivojem prestiža in s popolno zasebnostjo.

Dnevna ponudba, ki temelji na kvaliteti, vam bo omogočala omejeno ponudbo jedi, ki bodo pripravljene z znanjem in trudom odličnega kuharskega šefa. Vse jedi bodo pripravljene iz ekoloških sestavin, zelišča in začimbe pa bodo vsak dan sveže nabrane na našem zeliščnem vrtu.

Herbal restavracija je odprta za goste resorta, obiščejo pa jo lahko tudi zunanji obiskovalci, ki cenijo vrhunsko kulinariko.

Sprostitev in razvajanje na masaži, ob negi obraza in v savni v našem wellness-u, bosta dokončno prebudila vse vaše čute. Ves čas vas bo obdajal čudoviti vonj zelišč, vi pa boste spoznali blagodejno delovanje zelišč na vašo kožo in telo, ki je idealno za začetek ali zaključek nepozabnega dneva. Vsi uporabljeni preparati vsebujejo vam zdaj že poznana zelišča in so popolnoma naravni ter izdelani po najvišjih ekoloških standardih.

Na zeliščnem vrtu se boste lahko poleg sprehoda ali posedanja na klopcah udeležili tudi vodenega ogleda in s tem, poleg uživanja v vonjavah in barvah, dopolnili tudi svoje znanje. Za vse goste resorta in zunanje goste, ki bodo želeli izvedeti mnogo več o samih zeliščih in njihovi uporabi pri izdelavi kozmetike, čajev, likerjev, zeliščnih žganj itd., bodo organizirane delavnice v naši zeliščni delavnici. Delavnice bodo vnaprej terminsko in vsebinsko načrtovane, potrebna pa bo predhodna prijava in rezervacija. Na vašo željo lahko posamezno delavnico izvedemo tudi izven terminskega načrta.

Kot gost Herbal glamping resorta boste lahko uživali v bolj ali manj sproščujočih aktivnostih, ki jih omogoča prečudovito naravno okolje. Svoje želje in potrebe po športu in avanturi boste lahko uresničili, ne glede na to ali se aktivnosti dogajajo v vodi, v zraku ali na kopnem. Majhnost naše prečudovite dežele vam omogoča, da spoznate njene številne zgodovinske, kulturne in naravne znamenitosti. Večina ponudbe je prilagojena tako posameznikom kot družinam z otroci. Če vaši interesi segajo preko meja ponujenega, se bomo potrudili, da jih prav tako uresničimo.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Kongresne dejavnosti   Vrt   Masaže   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Trgovina z darili   Kajenje dovoljeno   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 10
Število ležišč: 6

V glamuroznem šotoru lahko v dveh spalnicah prespijo 4 osebe, dnevni prostor s kavčem pa nudi dve dodatni ležišči. Vsak šotor ima tudi lastno kopalnico.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 50 km
Razdalja do plaže 30 km/177 km
Razdalja do avtoceste 15 km
Razdalja do nakupovalnega središča V bližini
Razdalja do smučišča 20 km
Razdalja do centra mesta V bližini
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.