Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Ljubno ob Savinji  /  Herbal glamping resort

<< Nazaj

Herbal glamping resort 

Ter 42, Ljubno ob Savinji


Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resortHerbal glamping resort
Herbal glamping resort z nestrpnostjo pričakuje, da vam šepetaje predstavi svojo zgodbo. Zgodbo, ki je na vsakem koraku prežeta z zelišči in obdana z njihovimi vonjavami.

Spletna stran hotela:
http://www.charmingslovenia.com  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
RAZPOLOŽLJIVE SOBE MED 22.09.2020 - 23.09.2020

Herbal glamping resort
Herbal glamping resort *****
Ter 42, Ljubno ob Savinji
Herbal glamping resort z nestrpnostjo pričakuje, da vam šepetaje predstavi svojo zgodbo. Zgodbo, ki je na vsakem koraku prežeta z zelišči in obdana z njihovimi vonjavami.
Glamurozni šotor
Glamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotor
Klimatizirano, masažna kad, miza in stoli, nekadilska soba, ogrevanje, sef, sušilec za lase, TV, TWC
Info
Nočitev z zajtrkom 3-4 osebe
Cena vključuje nočitev z zajtrkom v glamuroznem šotoru, brezžični internet, TV, klima, brisače in posteljnina, jacuzzi pred šotorom, vstop v finsko in zeliščno savno, končno čiščenje, parkirišče.
Info
350 EUR
Na sobo
Info
Glamurozni šotor
Glamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotorGlamurozni šotor
Glamurozni šotor
Klimatizirano, masažna kad, miza in stoli, nekadilska soba, ogrevanje, sef, sušilec za lase, TV, TWC
Info
Nočitev z zajtrkom 1-2 osebi
Cena vključuje nočitev z zajtrkom v glamuroznem šotoru, brezžični internet, TV, klima, brisače in posteljnina, jacuzzi pred šotorom, vstop v finsko in zeliščno sauno, končno čiščenje, parkirišče.
Info
280 EUR
Na sobo
Info

Pogoji Na vrh
Spremembe rezervacij
Če se gost odloči spremeniti, vendar ne odpovedati rezervacijo.
Gostje, ki kadarkoli pred potovanjem spreminjajo svojo rezervacijo in jo nadgrajujejo (dodajajo nočitve, dodajajo sobe, dodatne osebe, spremembe imen), ne plačajo nobenega dodatnega stroška. Kakršnekoli druge spremembe rezervacij (zmanjševanje števila nočitev, zmanjševanje števila sob):
  • ki so prejete med 30 in 15 dni pred potovanjem: zaračuna se strošek revizije naročila na nastanitev;
  • ki so prejete 14 dni ali manj pred potovanjem: zaračuna se celoten strošek spremembe odpovedi.

Vse zahtevane spremembe rezervacij in kakršnekoli druge spremembe mora pisno odobriti predstavnik podjetja Charming Slovenia.

Plačilo
Ob potrditvi rezervacije vas prosimo, da plačate polog v višini 40 odstotkov celotne cene rezervacije na bančni račun podjetja Charming Slovenia (bančni račun podjetja: IBAN SI56 0254 3025 9777 194 NLB d.d., IJP d.o.o., Loke 33, 3333 Ljubno ob Savinji, SI – Slovenija, Evropa). Če na bančni račun ne prejmemo pologa, lahko posledično izvedemo tih preklic rezervacije. Celotno predplačilo in preostal znesek je treba plačati vsaj 30 dni pred prihodom. V primeru rezervacij, ki so izvedene 30 dni ali manj pred prihodom, je treba plačati celotno predplačilo ob rezervaciji. Preostanek plačila je možen tudi ob prihodu v nastanitev.

Prihod in odhod
Prihod v resort je možen od 14.00 dalje. Goste vljudno prosimo, da zapustijo nastanitev pred 10.00. Zgodnejši prihodi ali kasnejši odhodi so možni po dogovoru.

Stroški odpovedi
Stroški odpovedi so odvisni od tega, kdaj Charming Slovenia (le pisno po elektronski pošti na naslov info@charmingslovenia.com ali po telefonu na +386 31 663 777 s hkratnim obvestilom po elektronski pošti) prejme obvestilo o odpovedi. Minimalni stroški odpovedi so naslednji:
  • če prejmemo obvestilo vsaj 46 dni pred prihodom: ni stroškov;
  • če prejmemo obvestilo med 45 in 31 dni pred prihodom: 40 odstotkov cene nastanitve;
  • če prejmemo obvestilo 30 dni ali manj pred prihodom: 100 odstotkov cene nastanitve;
  • če gostje ne izkoristijo nastanitve: 100 odstotkov cene nastanitve.

Spoštovanje lokalnih zakonov
Gostje so sami odgovorni za poznavanje, upoštevanje in spoštovanje lokalnih zakonov in predpisov na destinaciji, osebje v resortu pa ni odgovorno za informiranje ali opozarjanje gostov glede zakonov in/ali predpisov na destinaciji.

Odpoved odgovornosti (bazen z neskončnim robom, lesene potke, hiške na drevesih ...)
Bazen v resortu je opremljen z neskončnim robom. Gostje potrjujejo in se strinjajo, da bodo upoštevali vsa objavljena varnostna opozorila glede neskončnega bazena, vključno, a ne omejeno na: vstop v zbirni kanal za odteklo vodo ter počivanje, sedenje ali plezanje po stenah in/ali robovih neskončnega bazena je strogo prepovedano. V tem primeru gostje prevzemajo odgovornost in razbremenjujejo resort in osebje resorta kakršnekoli odgovornosti, zahtevkov, tožb, odškodnin, stroškov in/ali odhodkov, ki lahko izhajajo iz ali so na kakršenkoli način povezani z gostovo uporabo neskončnega bazena. Gostje se razumejo in potrjujejo, da ta odpoved odgovornosti vključuje tudi tožbe zaradi malomarnosti in/ali dejanj ali odsotnosti dejanj resorta in osebja resorta. Skladno s tem je tukaj podano vnaprejšnje obvestilo. Organizator potovanja in/ali potovalni agent je dolžan gostom predložiti kopijo tega obvestila (Odpoved odgovornosti).

Prav tako to velja za hiške na drevesih, šotore na pomolih, vse mostove in spremljajoče potke. Hiške na drevesih imajo balkon/teraso, kjer lahko v miru in tišini gostje posedijo. Okoli balkona in potk, ki vodijo do hišk na drevesih, je povsod varna ograja (kot v hotelih na balkonih). Podjetje Charming Slovenia zato v nobenem primeru ne bo odgovarjalo za kakršnakoli ravnanja v nasprotju s pravili resorta, kar pomeni, če bi gostje sedeli na ograji balkona ali potk, ali celo plezali čez ograje.

Cena vključuje Cena vključuje nočitev v izbrani nastanitvi in vse omenjene storitve ob posameznih nastanitvah in resortih. Vse cene so navedene v evrih. Rezervacije temeljijo na razpoložljivosti. Povpraševanja in rezervacije nam, prosimo, pošljite na elektronski naslov info@charmingslovenia.com.


 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Dan boste lahko začeli z zajtrkom iz lokalnih dobrot, postreženim na terasi. Kosilo si boste lahko pripravili v družbi našega kuharja na odprti terasi. Z električnimi kolesi se boste odpravili na raziskovanje bližje in daljne okolice, pozimi pa smučali na bližnjem smučišču. Dan se bo zaključil z razvajanjem v hišni restavraciji Herbal – vsem romantičnim dušam pa večerjo postrežemo ob ognjišču na prostem.

• 10 glamping šotorov
• Kulinarično doživetje v Herbal restavraciji (zajtrk, kosilo, večerja)
• Zeliščne delavnice
• Tretmaji za boljše počutje
• Piknik v naravi
• Večerja ob ognjišču
• Družabne igre
• Organizirano varstvo otrok
• Izposoja električnih koles
• Aktivnosti v okolici

Poleg arhitekturne dovršenosti in skrbne umestitve v naravno okolje vas bo notranjost glamping šotora navdušila, bivalno in tehnično, z najvišjim nivojem prestiža in s popolno zasebnostjo.

Dnevna ponudba, ki temelji na kvaliteti, vam bo omogočala omejeno ponudbo jedi, ki bodo pripravljene z znanjem in trudom odličnega kuharskega šefa. Vse jedi bodo pripravljene iz ekoloških sestavin, zelišča in začimbe pa bodo vsak dan sveže nabrane na našem zeliščnem vrtu.

Herbal restavracija je odprta za goste resorta, obiščejo pa jo lahko tudi zunanji obiskovalci, ki cenijo vrhunsko kulinariko.

Sprostitev in razvajanje na masaži, ob negi obraza in v savni v našem wellness-u, bosta dokončno prebudila vse vaše čute. Ves čas vas bo obdajal čudoviti vonj zelišč, vi pa boste spoznali blagodejno delovanje zelišč na vašo kožo in telo, ki je idealno za začetek ali zaključek nepozabnega dneva. Vsi uporabljeni preparati vsebujejo vam zdaj že poznana zelišča in so popolnoma naravni ter izdelani po najvišjih ekoloških standardih.

Na zeliščnem vrtu se boste lahko poleg sprehoda ali posedanja na klopcah udeležili tudi vodenega ogleda in s tem, poleg uživanja v vonjavah in barvah, dopolnili tudi svoje znanje. Za vse goste resorta in zunanje goste, ki bodo želeli izvedeti mnogo več o samih zeliščih in njihovi uporabi pri izdelavi kozmetike, čajev, likerjev, zeliščnih žganj itd., bodo organizirane delavnice v naši zeliščni delavnici. Delavnice bodo vnaprej terminsko in vsebinsko načrtovane, potrebna pa bo predhodna prijava in rezervacija. Na vašo željo lahko posamezno delavnico izvedemo tudi izven terminskega načrta.

Kot gost Herbal glamping resorta boste lahko uživali v bolj ali manj sproščujočih aktivnostih, ki jih omogoča prečudovito naravno okolje. Svoje želje in potrebe po športu in avanturi boste lahko uresničili, ne glede na to ali se aktivnosti dogajajo v vodi, v zraku ali na kopnem. Majhnost naše prečudovite dežele vam omogoča, da spoznate njene številne zgodovinske, kulturne in naravne znamenitosti. Večina ponudbe je prilagojena tako posameznikom kot družinam z otroci. Če vaši interesi segajo preko meja ponujenega, se bomo potrudili, da jih prav tako uresničimo.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Kongresne dejavnosti   Vrt   Masaže   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Trgovina z darili   Kajenje dovoljeno   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 50 km
Razdalja do plaže 30 km/177 km
Razdalja do avtoceste 15 km
Razdalja do nakupovalnega središča V bližini
Razdalja do smučišča 20 km
Razdalja do centra mesta V bližini
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.