Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Ribnica na Pohorju  /  Apartmaji Breza & Tisa

<< Nazaj

Apartmaji Breza & Tisa 

Ribnica na Pohorju 26a, Ribnica na Pohorju


Apartmaji Breza & TisaApartmaji Breza & Tisa
Apartmaji Breza & TisaApartmaji Breza & Tisa
Apartmaji Breza & Tisa
Privoščite si bivanje v prostornih in razkošno opremljenih Apartmajih Breza & Tisa. Vsak od apartmajev je bil zasnovan tako, da nudi najboljšo možno izkušnjo za mnoge vrste popotnikov, od avanturistov do tistih, ki cenijo udobje.

Spletna stran hotela:
https://bt-apartments.com/  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 10.03.2021 - 11.03.2021
 
?
Na vrh
Hotel Information
Description
Apartmaji Breza & Tisa se nahajajo v središču idilične gorske vasice Ribnica na Pohorju, na nadmorski višini 715 m. Popolnoma opremljeni, prostorni apartmaji v domačem vzdušju imajo vse, kar potrebujete za popoln oddih in aktivnosti na prostem. Naši gostje lahko izbirajo med različnimi vrstami apartmajev od studio apartmaja do razkošnega apartmaja delux.
Apartmaji Breza & Tisa ponujajo brezplačno parkirno mesto na varnem in dosegljivem območju, tik pred apartmaji. Različni tipi restavracij so le nekaj metrov od apartmajev: restavracija Ribnica, Vida in Jelka. Na voljo so okusne jedi iz lokalne, tradicionalne kuhinje, izbirate pa lahko tudi med različnimi mednarodnimi jedmi. Okusne dobrote iz okoliških kmetij Ribniškega Pohorja so dobro pripravljene in postrežene tudi na planinskih kočah Pesnik in Ribniški koči.
V neposredni bližini apartmajev so igrišča za odbojko na mivki, košarko in nogomet. So v popolnoma varnem okolju, primerna za otroke in brezskrben počitek staršev. V večernih urah so osvetljena.
Okolica apartmajev, obdana z gozdovi in planjami Ribniškega Pohorja, ponuja veliko pustolovščino za vse ljubitelje narave: od pohodnikov, kolesarjev, smučarjev do fotografov narave. Pohorski travniki ne poznajo mrtve sezone. To je odličen kraj za odkrivanje narave s kolesi na več kot 200 dobro označenih kolesarskih poteh in zimske pohode ter poletne sprehode na tematskih pohodniških poteh.
Najbolj priljubljena zimska aktivnost na Ribniškem Pohorju je smučanje. Zaradi varnosti in bližine Apartmajskih hiš Breza&Tisa je to mesto kot nalašč za otroke in vse začetnike smučanja. Smučarski raj, za družinam prijazne, zimske počitnice ima vse na enem mestu: polno opremljene apartmaje, smučarsko šolo, najem smučarske opreme in storitev za vse starosti in smučarjem najljubšo - sončno teraso bara Smučar.
Recepcija Apartmajev Breza & Tisa vas bo sprejela s prijaznostjo, koristnimi informacijami in vam ponudila osvežitev v našem novem baru.
Lastnosti:
 Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Frizerski salon   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Savna   Trgovina z darili   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Room Information
Lastnosti sob:
 Balkon   Telefon   Sef   TV   TWC 
Informacije o lokaciji
Distances to:
" title="Razdalja do letališča" alt="Razdalja do letališča"/> Letališče Celovec 98 km Letališče Lj 185 km Letališče Graz 80 km
" title="Razdalja do avtoceste" alt="Razdalja do avtoceste"/> 45 km
" title="Razdalja do nakupovalnega središča" alt="Razdalja do nakupovalnega središča"/> V centru vasi
" title="Razdalja do smučišča" alt="Razdalja do smučišča"/> V neposredni bližini Apartmajev Breza&Tisa
" title="Razdalja do centra mesta" alt="Razdalja do centra mesta"/> 50 m od Apartmajev
" title="Razdalja do javnega prevoza" alt="Razdalja do javnega prevoza"/> 12 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.