Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Prekmurje  /  Hoteli Moravske Toplice  /  Apartmaji Moravske Toplice

<< Nazaj

Apartmaji Moravske Toplice ***

Kranjčeva 12, Moravske Toplice


Apartmaji Moravske TopliceApartmaji Moravske Toplice
Apartmaji Moravske TopliceApartmaji Moravske Toplice
Apartmaji Moravske Toplice
Apartmaji Moravske Toplice se nahajajo v Moravskih Toplicah, v kompleksu termalnega kompleksa TERME 3000. Obstaja restavracija in bar, gostje pa se lahko zabavajo v vodnem parku. Na voljo je brezplačno parkiranje. Vsi apartmaji imajo teraso in so klimatizirani.

Spletna stran hotela:
http://www.apartma-moravsketoplice.si/  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 22.06.2019 - 23.06.2019
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Apartmaji Moravske Toplice se nahajajo v Moravskih Toplicah, v kompleksu termalnega kompleksa TERME 3000. Obstaja restavracija in bar, gostje pa se lahko zabavajo v vodnem parku. Na voljo je brezplačno parkiranje.
Vsi apartmaji imajo teraso in so klimatizirani. Vse enote imajo majhno kuhinjo, opremljeno z mikrovalovno pečico in hladilnikom ter eno ali dve spalnici (odvisno od apartmaja). V vsaki enoti je kopalnica s tušem in sušilcem za lase. Posteljnina je na voljo.
V Termah 3000 se nahaja spa center, ki nudi kopeli in savno, vse na doplačilo. Gostje lahko uživajo ob obroku v restavraciji na kraju samem. Gostje, ki bivajo v apartmajih Moravske Toplice, lahko koristijo popust pri nakupu kopalnih kart in prehrani (polpenzion, polni penzion in kosila na bazenu).
Terme 3000 obsegajo številne bazene in tobogane, v bližini je na voljo najem koles. Na igrišču lahko igrate tenis, območje pa je priljubljeno za golf in jahanje. Gostje lahko uživajo v različnih aktivnostih v okolici, vključno z kolesarjenjem in ribolovom.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Fitnes   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Savna   Trgovina z darili   Bazen   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča Maribor 67, Brnik 210 km
Razdalja do centra mesta V bližini
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.