Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Vrhnika  /  Koča Planina nad Vrhniko

<< Nazaj

Koča Planina nad Vrhniko 

Stara Vrhnika 154, Vrhnika


Koča Planina nad Vrhnikokoča s sprednje strani
koča z zadnje straninotranjost
razgled z razgledne točke ob koči
Koča Planina nad Vrhniko je planinska koča, ki poleg tradicionalne in lokalne gastronomije nudi tudi nočitev v sobi s skupinimi ležišči. Koča je družinam in kolesarjem prijazna nastanitev.

Spletna stran hotela:
http://www.planina-vrhnika.si/  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 23. 01. 2021 - 24. 01. 2021
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Na zahodnem delu Vrhnike, med številnimi kraškimi pojavi, se na 733m dviga Planinan nad Vrhniko. Na vrhu vas pričaka nova koča, zgrajena leta 2017 in razgledni stolp, ki je že četrti na tem mestu. Planiana nad Vrhniko nam ponuja čudivit razgled na Vrhniko in okolico, ob lepem vremenu pa nam oko ujame celo Triglav. Koča Planina nad Vrhniko poleg hrane in pijače nudi tudi prenočišča. Soba s skupnimi ležišči je pripravljena za 15 oseb in je tako primerna za posameznike kot tudi manjše skupine. Nastanitev je še posebaj primerna za kolesarje, saj jim v času bivanja nudimo brezplačno hrambo kolesa v kolesarnici, jim predstavimo različne kolesarske poti v okolici in seznanimo z osnovnimi kolesarskimi informacijami. Planina je med domačini ena izmed najpriljubljenih točk v okolici Vrhnike, saj predstavlja prostor, ki sporsti dušo in telo ter nudi možnost druženja s prestalimi obiskovalci. Če želite okusiti pravo Cankarjevo kavo, se posladkati z vrhniškimi štruklji in občutiti vzdušje planinske koče, a ste še vedno blizu Ljubljane, je Planina nad Vrhniko pravi kraj za vas.
Lastnosti:
 Bar   Kongresne dejavnosti   Vrt   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Dostop do interneta 
Informacije o lokaciji
Razdalje:
" title="Razdalja do letališča" alt="Razdalja do letališča"/> 42 km
" title="Razdalja do avtoceste" alt="Razdalja do avtoceste"/> 10 km
" title="Razdalja do nakupovalnega središča" alt="Razdalja do nakupovalnega središča"/> v mestu
" title="Razdalja do centra mesta" alt="Razdalja do centra mesta"/> v bližini (9 km)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.