Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Prekmurje  /  Hoteli Moravske Toplice  /  Aparthotel Vital

<< Nazaj

Aparthotel Vital 

Delavska ulica 21, Moravske Toplice


Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel VitalAparthotel Vital
Aparthotel Vital
Aparthotel Vital se nahaja v Moravskih Toplicah, ki so znane po črno termomineralni vodi in bazenskem kompleksu Terme 3000. V Aparthotelu se nahaja sedem sodobno opremljenih apartmajev in dve sobi. Nastanitve so vse klimatizirane. V Vitalu lahko gostje uporabljajo skupni večnamenski notranji prostor in letno teraso. Nastanitev nudi brezplačni internet, minimarket, samopostrežni bar, kavo na poti, lastno recepcijo, cenejše kopalne karte in vse informacije na enem mestu. Gostom je na voljo brezplačno parkirišče.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
RAZPOLOŽLJIVE SOBE MED 7.07.2020 - 8.07.2020

Aparthotel Vital
Aparthotel Vital ***
Delavska ulica 21, Moravske Toplice
Aparthotel Vital se nahaja v Moravskih Toplicah, ki so znane po črno termomineralni vodi in bazenskem kompleksu Terme 3000. V Aparthotelu se nahaja sedem sodobno opremljenih apartmajev in dve sobi. Nastanitve so vse klimatizirane. V Vitalu lahko gostje uporabljajo skupni večnamenski notranji prostor in letno teraso. Nastanitev nudi brezplačni internet, minimarket, samopostrežni bar, kavo na poti, lastno recepcijo, cenejše kopalne karte in vse informacije na enem mestu. Gostom je na voljo brezplačno parkirišče.
Dvoposteljna soba 2
Dvoposteljna soba 2
Dvoposteljna soba 2Dvoposteljna soba 2
Dvoposteljna soba 2
Dvoposteljna soba 2
Balkon, dostop do interneta, klimatizirano, miza in stoli, nekadilska soba, ogrevanje, sušilec za lase, TV z ravnim zaslonom
Info
Najem apartmaja
Cena zajema najem apartmaja oz. sobe, uporaba posteljnine in brisač ter končno čiščenje.
Info
50 EUR
Na sobo
Info

Pogoji Na vrh
Cena je za sobo na noč z 9,5% DDV, turistična taksa ni vključena.

Plačilo: 50 % v 3 (treh) dneh in razlika 7 (sedem) dni pred prihodom.

Obvezno doplačilo:
 • Turistična taksa se plača na kraju samem, ob odjavi iz hotela.

Odpoved s strani najemnika prejeta (opomba: dan prihoda je datum pričetka najema apartmaja):
 • do 21 (enaindvajset) dni pred dnem prihoda
  Ponudniku pripada povračilo v višini 0 % (nič odstotkov) cene najema
 • od 21 (enaindvajset) do 15 (petnajst) dni pred dnem prihoda
  Ponudniku pripada povračilo v višini 40 % (štirideset odstotkov) cene najema
 • od 14 (štirinajst) do 8 (osem) dni pred dnem prihoda
  Ponudniku pripada povračilo v višini 70 % (sedemdeset odstotkov) cene najema
 • od 7 (sedem) do 3 (tri) dni pred dnem prihoda
  Ponudniku pripada povračilo v višini 80 % (osemdeset odstotkov) cene najema
 • zadnja 2 (dva) dni pred dnem prihoda
  Ponudniku pripada povračilo v višini 90 % (devetdeset odstotkov) cene najema
 • na dan prihoda ali nerealiziran najem
  Ponudniku pripada povračilo v višini 100 % (sto odstotkov) cene aranžmaja.


 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Aparthotel Vital se nahaja v Moravskih Toplicah, ki so znane po črno termomineralni vodi in bazenskem kompleksu Terme 3000. Terme 3000 nudijo 5.000 m2 vodnih površin na katerih najdete različne tobogane, termalne bazene, otroške bazene in ostalo infrastrukturo, ki vam nudi ostale nepozabne aktivnosti. Aparthotel je od Term 3000 odaljen 350 m.

Aparthotel Vital je moderne arhitekture, v katerem se nahaja sedem sodobno opremljenih apartmajev in dve sobi. Vse enote so klimatizirane, imajo lastno kopalnico s tušem, LCD televizor, hladilnik, posteljnino in brisače. Apartmaji so opremljeni s kuhinjo in z vso pripadajočo opremo. Nekatere enote imajo lasten balkon.

Gostje Aparhotela Vital lahko uporabljajo večnamenski prostor in pokrito letno teraso. Gostom je na voljo brezplačni internet po celotnem objektu, minimarket, samopostrežni bar in lastna recepcija, kjer lahko pridobijo vse potrebne informacije o lokalni turistični ponudbi ter kupijo različne kopalne karte za Terme 3000 po ugodnejših cenah. V Vitalu gostje lahko dobijo tudi najbolj popularno kavo v Sloveniji “Coffee to go”. Gostom je na voljo tudi brezplačno parkirišče ob objektu.

Gostje, ki bivajo v Aparthotelu Vital, lahko poleg popusta pri nakupu kopalnih kart, koristijo tudi ostale storitve TERM 3000 po ugodnejših cenah (polpenzion, polni penzion in kosila na bazenu).

V bližnji okolici so na voljo tenis igrišča, nogometno igrišče, golf igrišče z 18 luknjami in številna ostala infrastruktura za aktivno preživljanje prostega časa. Za ljubitelje kolesarjenja je na voljo najem koles.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Fitnes   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Savna   Trgovina z darili   Bazen   Wellness-spa ponudba 
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.